A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MFK) a 2014-2020-as programozási időszakban a Magyarország számára rendelkezésre álló közvetett - azaz az Európai Strukturális és Beruházási Alapokból lehívható - forrásokon kívül rendelkezésre álló, közvetlen támogatású uniós forrásokkal kapcsolatos tájékoztató, információs és koordinációs feladatokat lát el.

Információs feladataink közül kiemelkedik ennek a portálnak a működtetése, amely mindenki számára elérhető, naprakész, felhasználóbarát felületen magyar nyelven, rendszerezetten, tematikusan tájékozódhat minden Magyarországon, Kárpát-medencében, Európában élő, magyar nyelvű pályázni vágyó érdeklődő 11 közvetlen támogatású uniós program pályázati lehetőségeiről. A potenciális pályázók 2-3 klikkeléssel eljuthatnak az őket érdeklő felhívásokhoz, információkhoz. A pályázati felhívásokat tématerületekbe rendszereztük, valamint külön szín- és betűkódot vezettünk be a könnyebb tájékozódás érdekében. Az oldalon közvetlenül, kulcsszó alapján is lehet keresni a pályázati felhívások között. Az oldal megkönnyíti a partnerkeresést és a tájékozódást a bonyolult uniós pályázati rendszerben.

A közvetlen uniós támogatások rendszerének ismerete és forrásai felhasználásának megerősítése mind gazdaságilag, mind társadalmilag szükséges.

Az Európában egyedülálló portállal célunk a pályázói kedvet és kapacitásokat ösztönözni együttműködve a gazdaság, a civil társadalom és az államigazgatás szereplőivel.

Az MFK büszke arra – amit ma már a külföldi partnerek is visszaigazolnak –, hogy a Pályázatok Magyarul Európa legjobb szakmai kereső honlapja.

A pályázásba befektetett energia megtérül.

Pályázzon Ön is!

Jó böngészést kíván
az MFK csapata