232 különböző nyitott pályázat
2022. május 17.
Pályázati szűrő
tt
ikt
bt
gyf
űt
émg
eh
köz, mob
keg
b
víz

Szabad témájú, gyökeresen új, korai stádiumú, interdiszciplináris fejlesztések támogatási programja

Összefoglaló:

A Horizon 2020 Program pályázatot hirdet konzorciumok számára a következő témában: új, nagy lehetőségeket magukban rejtő szereplők számára támogatás a kutatás és innováció terén. Kiváló, fiatal kutatók (mindkét nem képviselete fontos) és csúcstechnológiai kis- és középvállalkozások támogatása a cél, akik, illetve, amelyek a jövőben a tudományos élet, illetve az adott iparág vezető szereplőivé válhatnak.

Célok:

A radikálisan új, jövőbeli technológiák megalapozása érdekében nagyszámú, korai fázisban levő, magas kockázatú, jövőbe tekintő tudományos és technológiai projekt támogatása szükséges, amelyek segítségével új ötletek vizsgálhatók meg. Az ilyen projektek megvalósítása során agilis, kockázatbarát, nagymértékben interdiszciplináris kutatási megközelítésre van szükség, amely bármely tudományág számára nyitott lehetőséget biztosít, és amely a különböző tudományágak között fennálló hagyományos határvonalak átlépését is biztosítja. A megújult ötletek együtt járnak az őket megvalósító szereplők körének megújulásával is. Jelen pályázati felhívás új, nagy lehetőségeket magukban rejtő szereplők számára kíván támogatást nyújtani kutatás és innováció terén. Kiváló, fiatal kutatók (mindkét nem képviselete fontos) és csúcstechnológiai kis- és középvállalkozások támogatása a cél, akik, illetve, amelyek a jövőben a tudományos élet, illetve az adott iparág vezető szereplőivé válhatnak.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: FETOPEN-01-2016-2017
Státusz: lejárt
Határidő: 2017.09.27.
Keretösszeg: 110 500 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet, Egyéb gazdasági társaság (pl. szociális szövetkezet)
Konzorciumi előírás:

A konzorcium tagjai minimum három különböző EU tagországból vagy csatlakozott országból érkezzenek.

Feltöltés ideje: 2016. 03. 04.
Határidő:
2017.09.27.
Kiírás neve magyarul:
Szabad témájú, gyökeresen új, korai stádiumú, interdiszciplináris fejlesztések támogatási programja
Kiírás neve angolul:
FET-Open research and innovation actions
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Excellent Science