482 különböző nyitott pályázat
2022. január 24.
Pályázati szűrő
ikt
nka
bt
gyf
űt
émg
eh
köz, mob
keg
b
víz

Kutatási innovációs igények és készségfejlesztés a doktori programokban

Összefoglaló:

A téma keretében olyan pályázatok támogatására kerül sor, amelyek az életpályájuk különböző fázisában járó kutatók és tudósok képességfejlesztéséhez szükséges csomag kidolgozását valósítják meg.

Célok:

A téma céljával összhangban lehetőség szerint (például az Erasmus+, Horizon 2020, ITN, MSCA támogatási konstrukciók keretében) az Európai Unió támogatását már korábban elnyert, vagy jelenleg megvalósítás alatt álló más projektekkel együttműködésben megvalósítandó kísérleti projektek realizálására szükséges törekedni. Minden esetben elvárás, hogy a partnerek az adott PhD-képzés koncepcióját, illetve kezdeti hatását demonstrálják, valamint a képességfejlesztés továbbfejlesztését és hivatalos keretek között történő integrálásának indokoltságát bemutassák. A pályázatba integrálandó a posztgraduális hallgatók alkalmazásban eltöltött idejének nyomon követését támogató gyakorlat demonstrációja. A PhD-jelöltek és PhD-fokozatot megszerzők részére karrierjük fókuszterülete vonatkozásában tanácsadás biztosítandó, akár a felsőoktatás területén, akár ezen kívül képzelik el pályafutásukat.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: SwafS-08-2019-2020
Státusz: lejárt
Határidő: 2020.04.23.
Keretösszeg: 3 200 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet, Egyéb gazdasági társaság (pl. szociális szövetkezet)
Konzorciumi előírás:

A konzorcium tagjai minimum három különböző EU tagországból vagy társult országból kell, hogy érkezzenek.

Feltöltés ideje: 2019. 12. 04.
Határidő:
2020.04.23.
Kiírás neve magyarul:
Kutatási innovációs igények és készségfejlesztés a doktori programokban
Kiírás neve angolul:
Research innovation needs & skills training in PhD programmes
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Excellent Science