403 különböző nyitott pályázat
2020. július 10.
Pályázati szűrő
pt

A kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalása

Összefoglaló:

A felhívás célja az alkotások finanszírozására, forgalmazására és piaci hasznosítására irányuló új, szektorközi üzleti megközelítések vizsgálata.

Célok:

A következő projektek részesülnek támogatásban:

a) új alkotási módok létrehozása különböző kulturális és kreatív ágazatok, köztük az audiovizuális ágazat ötvözése és innovatív technológiák, köztük a virtuális valóság felhasználása révén; vagy

b) innovatív szektorközi megközelítések és eszközök előmozdítása a kultúra és a kreativitás, köztük a kulturális örökség hozzáférhetővé tételnek, terjesztésének, népszerűsítésének és/vagy piaci hasznosításának a megkönnyítése érdekében.

A végrehajtott intézkedések eredményeit nyilvános workshop szervezésén és a fellépés hatásának értékelésén keresztül meg kell osztani az érdekelt felekkel és a politikai döntéshozókkal.

Végrehajtó ügynökség: Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA)
Pályázati azonosító: EACEA/06/2019
Státusz: lejárt
Határidő: 2019.06.20.
Keretösszeg:

Az alprogram teljes költségvetése 1,75 millió EUR.

Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 60%
Kedvezményezett:

Természetes személyek nem jogosultak támogatásra, kivéve az önálló vállalkozókat vagy az azokkal egyenértékű személyeket (azaz az egyéni vállalkozókat), amennyiben a társaság nem rendelkezik a természetes személy jogi személyiségétől eltérő jogi személyiséggel.

Konzorciumi előírás:

A pályázatot egy konzorciumnak kell benyújtania, amely legalább 3 jogi személyből áll, amelyek a Creative Europe programban részt vevő három különböző országból származnak és különböző kulturális és kreatív ágazatokban – ideértve az audiovizuális ágazatot is –többféle szakértelemmel rendelkeznek. A konzorcium valamennyi tagjának a Kreatív Európa programban részt vevő valamely országban székhellyel kell rendelkeznie (lásd az alábbi linket).

Feltöltés ideje: 2019. 05. 17.
Határidő:
2019.06.20.
Kiírás neve magyarul:
A kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalása
Kiírás neve angolul:
Bridging culture and audiovisual content through digital
Program:
Creative Europe
Alprogram:
Culture Sub-programme