246 különböző nyitott pályázat
2019. július 16.
Pályázati szűrő
vkj

Családi vállalkozások statisztikai felmérése

Összefoglaló:

A felhívás célja a családi vállalkozásokkal kapcsolatos olyan adatok gyűjtésének támogatása,amelyek az európai, nemzeti és regionális szintű szakpolitikai fejlesztések alapjául szolgálhatnak. A fő cél, hogy hiteles, összehasonlítható és rendszeres információk szolgálják a döntéshozást.
Elsősorban olyan országban működő pályázókat kívánnak támogatni, ahol jelenleg még nem végeznek specifikus adatgyűjtést.

Célok:

Családi vállalkozásokkal kapcsolatos, legalább 6-7 országra kiterjedő olyan adatok gyűjtése, amelyek az európai, nemzeti és regionális szintű szakpolitikai fejlesztések alapjául szolgálhatnak. A fő cél, hogy hiteles, összehasonlítható és rendszeres információk szolgálják a döntéshozást, ezért ösztönözni kívánják a statisztikai hivatalok és a velük együttműködésben tevékenykedő szervezetek e területen végzett munkáját.

Elsősorban olyan országban működő pályázókat kívánnak támogatni, ahol jelenleg még nem végeznek specifikus adatgyűjtést.

Végrehajtó ügynökség: KKV-ügyi Végrehajtó Ügynökség (EASME)
Pályázati azonosító: COS-DCFB-2015-3-01
Státusz: lejárt
Határidő: 2015.06.17.
Keretösszeg: 300 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 90%
Kedvezményezett:

(1) statisztikai hivatalok;
(2) az (1)-es partnersége mellett statisztikai adatgyűjtésben résztvevő magán- és közintézmények, amelyek kapcsolódnak például gazdaságfejlesztéshez, vállalkozásösztönzéshez.

Konzorciumi előírás:

A statisztikai hivatal önállóan pályázhat. Amennyiben nem statisztikai hivatal a pályázó, a statisztikai hivatalnak, mint partnernek meg kell jelennie a pályázatban.

Feltöltés ideje: 2015. 08. 10.
Határidő:
2015.06.17.
Kiírás neve magyarul:
Családi vállalkozások statisztikai felmérése
Kiírás neve angolul:
Statistics for Family Businesses
Program:
Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (COSME)
Alprogram:
Framework conditions for enterprises