58 különböző nyitott pályázat
2021. május 09.
Pályázati szűrő
pj

Gyors innovációs kísérleti „pilot” projekt

Összefoglaló:

A pályázat újító jellegű (interdiszciplináris) projekteket támogat (demonstrációs szakasztól a piaci elterjedésükig). Olyan viszonylag érett új technológiákat, ötleteket, folyamatokat és üzleti modelleket támogat, amelyeknek már csak egy utolsó fejlesztési lépésre van szükségük ahhoz, hogy széles körű piaci elterjedést érjenek el. Ha a projektjavaslat magában foglal egy új technológiai innovációt, a konzorciumnak nyilatkoznia kell arról, hogy a technológia vagy az érintett technológiák készültségi szintje eléri a TRL 1.6. (Technology Readiness Level).

Célok:

A pályázat újító jellegű, interdiszciplináris projekteket támogat (demonstrációs szakasztól a piaci elterjedésükig). Olyan új technológiákat, ötleteket, folyamatokat és üzleti modelleket támogat, amelyeknek már csak egy utolsó fejlesztési lépésre van szükségük a piacra jutáshoz.

Végrehajtó ügynökség:
Pályázati azonosító: FTIPilot-1-2015
Státusz: lejárt
Határidő: 2015.12.01.
Keretösszeg: 100 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás:

70% (nonprofitnak 100%)

Kedvezményezett:

legalább 3 maximum 5 jogi személy. A 3 jogi személy, egymástól független és 3 különböző EU-tagállamból vagy társult országból vehet részt.

Konzorciumi előírás:

Konzorciumi előírás az ipari szereplők részvétele. További tagok lehetnek kutató és technológiai intézetek, innováció területén működő szervezetek, ipari szervezetek, inkubátorszervezetek, klaszterszervezetek, befeketetők és közfeladatot ellátó szervezetek. Az iparba először belépők és kkv-k részvétele előnyt jelent.

Feltöltés ideje: 2015. 08. 04.
Határidő:
2015.12.01.
Kiírás neve magyarul:
Gyors innovációs kísérleti „pilot” projekt
Kiírás neve angolul:
Fast track to Innovation pilot
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Industrial Leadership