0 különböző nyitott pályázat
2024. június 21.
Pályázati szűrő
eh
keg

Az Innovációs Alap keretében támogatott nagy projektek 2021

Összefoglaló:

A pályázati felhívás a 2003/87/EC Irányelv (azaz az EU ETS Directive) által lefedett, alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiákkal és folyamatokkal foglalkozó projekteket célozza meg minden szektorban.

Célok:

A pályázati felhívás a 2003/87/EC Irányelv (azaz az EU ETS Directive) által lefedett, alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiákkal és folyamatokkal foglalkozó projekteket célozza meg minden szektorban. Ezek a következők:

Az alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiák és folyamatok terén létrehozott innovációk az I-es mellékletben felsorolt szektorokban, beleértve a biztonságos szén-dioxid-leválasztást és felhasználást (CUU), ami jelentős mértékben hozzájárul a klímaváltozás enyhítéséhez, továbbá az I-es mellékletben feltüntetett, a magas szén-dioxid-kibocsátásúakat helyettesítő termékek, a szén-dioxid környezetvédelmi szempontból biztonságos leválasztása és geológiai tárolása (CCS), valamint innovatív megújuló energia és energia tárolási technológiák.

Pályázati azonosító: InnovFund-LSC-2021
Státusz: lejárt
Határidő: 2022.03.03.
Keretösszeg: 1 500 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Konzorciumi előírás:

Pályázatot jogi személyekből álló konzorcium nyújthat be közösen. Jogi személyekből álló konzorcium pályázata esetén a támogatást a projekt megvalósításáért felelős konzorcium kapja. A konzorciumban részt vevő szervezeteknek a támogatási szerződés aláírása előtt konzorciumi megállapodást kell aláírniuk egymás között – amely meghatározza belső megállapodásaikat és kijelöl egy projektkoordinátort.

Feltöltés ideje: 2021. 11. 04.
Határidő:
2022.03.03.
Kiírás neve magyarul:
Az Innovációs Alap keretében támogatott nagy projektek 2021
Kiírás neve angolul:
Innovation Fund Large Scale Projects
Program:
Innovation Fund (INNOVFUND)
Alprogram:
-