232 különböző nyitott pályázat
2022. május 17.
Pályázati szűrő
ikt
gyf
eh
dig
tud inf

Az Európai Innovációs Tanács (EIC) és a Startup Europe közötti szinergiák fokozása

Összefoglaló:

Az európai vállalatok bővítésének támogatása érdekében az EIC a Bizottság meglévő Startup Europe kezdeményezésének új fellépési hullámával szinergiákat kíván kialakítani a szélesebb európai startup ökoszisztémával.

Célok:

Az európai vállalatok bővítésének támogatása érdekében az Európai Innovációs Tanács (EIC) a Bizottság meglévő Startup Europe kezdeményezésének új fellépési hullámán keresztül szinergiákat kíván építeni a szélesebb európai startup ökoszisztémával. A pályázati felhívások katalizátorként működnek az európai startupok lehetőségeinek kiaknázása érdekében, olyan piacra kész alkalmazások és technológiai megoldások megvalósításában, amelyek hozzájárulhatnak az uniós ipar versenyképességéhez és stratégiai autonómiájához a kulcsfontosságú technológiai területeken és értékláncokban.

A fellépések megerősítik az Európai Innovációs Tanács tevékenységét azáltal, hogy olyan digitális és mélytechnológiai startupokat céloznak meg, amelyek támogatást kaptak az EIC-től, hogy elősegítsék Európában történő növekedésüket. A fellépések támogathatják az EIC által még nem támogatott mélytechnológiai startupokat is, ideértve azokat a startupokat is, amelyek már kaptak magánbefektetéseket vagy uniós finanszírozást (pl. A Horizon Europe vagy a Digitális Európa program keretében), és felhívják a figyelmet az Európai Bizottság által kínált lehetőségekre. A tervek szerint a megcélzott startup közösségek hozzájárulnak az éghajlat-semlegességet, a digitális és a körforgásos gazdaságot, a tiszta ipar és a felhasználó-központú technológiák fejlesztését elősegítő alkalmazások fejlesztéséhez, ugyanakkor ösztönzik az inkluzivitást, és beépítik az európai társadalmi és etikai értékeket.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency - REA
Pályázati azonosító: HORIZON-EIC-2021-STARTUPEU-01-01
Státusz: lejárt
Határidő: 2021.11.18.
Keretösszeg: 6 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civilszervezetek), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi-, jogi szervezet, Egyéb gazdasági társaság (pl. szociális szövetkezet)
Feltöltés ideje: 2021. 05. 21.
Határidő:
2021.11.18.
Kiírás neve magyarul:
Az Európai Innovációs Tanács (EIC) és a Startup Europe közötti szinergiák fokozása
Kiírás neve angolul:
Enhancing synergies between the EIC and Startup Europe
Program:
Horizon Europe
Alprogram:
Európai Innovációs Tanács - European Innovation Council