232 különböző nyitott pályázat
2022. május 17.
Pályázati szűrő
pj
vkj
vfi
vsz

Enterprise Europe Network

Célok:

A felhívás által közzétett pályázat célja az Enterprise Europe Network korszerűsített működésének létrehozása és biztosítása a 2022. január 1. és 2025. június 30. közötti időszakban a Hálózatot alkotó konzorciumok kiválasztásával. A hálózatnak hozzá kell járulnia az európai kkv-k versenyképességének és fenntarthatóságának javításához, valamint a vállalkozói szellem előmozdításához.

A hálózatnak hozzá kell járulnia az SMP célkitűzéseihez az európai kkv-k versenyképességének és fenntarthatóságának javításával és a vállalkozói szellem előmozdításával. Ezt elsősorban az alábbiak révén kell megtennie:

Segítségnyújtás gazdaságilag, környezetileg és társadalmilag fenntarthatóbbá váláshoz;

Digitalizálás és fokozott alkalmazkodás a sokkhatásokhoz;

Innováció és az innovációs folyamataik támogatása;

Az egységes piachoz és a harmadik országok piacaihoz való hozzáférésük megkönnyítése;

Segíteni őket a helyi, regionális, nemzeti és európai klaszterekkel, ipari ökoszisztémákkal és globális értékláncokkal való együttműködésben, és adott esetben beilleszkedésben.

Végrehajtó ügynökség: KKV-ügyi Végrehajtó Ügynökség (EASME)
Pályázati azonosító: SMP-COSME-2021-EEN-01
Státusz: lejárt
Határidő: 2022.04.27.
Keretösszeg: 47 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Kedvezményezett:

jogi személyek (állami vagy magánszervezetek) a támogatható országok egyikében, azaz:

EU-tagállamban (ideértve a tengerentúli országokat és területeket is

EU-n kívüli országok:

az egységes piaci program COSME részéhez társult országok, vagy azok az országok, amelyek folyamatban vannak a társulási megállapodásról folytatott tárgyalása, és ahol a megállapodás a támogatás aláírása előtt hatályba lép.

Konzorciumi előírás:

A hálózati célok elérése érdekében a pályázatokat általában egy konzorciumnak kell benyújtania, amely legalább két szervezetből (fogadó szervezetből) áll a lefedett földrajzi területen. Megfelelően indokolt esetben egyetlen szervezet ajánlatát lehet elfogadni, ha ezek a szervezetek képesek teljesíteni a felhívásban leírt szolgáltatásokat a javaslat által lefedett teljes földrajzi területen.

A régiók közötti konzorciumoknak (több közigazgatási régióra kiterjedő konzorciumoknak, beleértve a határokon átnyúló konzorciumokat is) szervezeteknek kell lenniük az általuk lefedett valamennyi régióban. A hatékony szolgáltatásnyújtásnak és koordinációnak meghatározó tényezőnek kell lennie a konzorcium megfelelő méretének megállapításában.

Feltöltés ideje: 2021. 05. 13.
Határidő:
2022.04.27.
Kiírás neve magyarul:
Enterprise Europe Network
Kiírás neve angolul:
Enterprise Europe Network
Program:
Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (COSME)
Alprogram:
Access to markets