58 különböző nyitott pályázat
2021. május 09.
Pályázati szűrő
pj
ikt

Infokommunikációs megoldások piacravitelének felgyorsítása az egészségügy, jólét, valamint az időskori aktivitás megőrzése területén

Összefoglaló:

Háromfázisú pályázati támogatás, melynek célja, hogy az egészségügy, a jólét és az időskori aktivitás megőrzését segítse, valamint ezen területek termékeinek és szolgáltatásainak piaci elérhetőségét és elterjedését lehetővé tegye.

Célok:

Az egészségügy, a jólét, valamint az időskori aktivitás megőrzése tématerületeken folytatott infokommunikációs kutatások eredményei gyakran kihasználatlanul maradnak. A pályázati felhívás célja, hogy a fenti témakörökben kifejlesztett infokommunikációs termékek és szolgáltatások elérhetőségét illetve piaci elterjedését elősegítse. Ennek érdekében támogathatók a végfelhasználók, valamint az egészségügyi intézményrendszer számára kialakított, új szabványokon illetve infokommunikációs technológián alapuló interoperábilis és biztonságos eEgészségügyi megoldások, valamint az időskori aktivitás megőrzését támogató nyilvános szoftver platformokon működtetett innovációs ökoszisztémák, annak érdekében, hogy az európai polgárok számára új, és még hatékonyabb egészségügyi szolgáltatások legyenek biztosíthatók, a kis- és középvállalkozások számára pedig új piaci lehetőségek nyíljanak meg.

A felhívás keretében különös hangsúlyt kapnak az infokommunikáció területén diszruptív innovációval jelentkező, a fejlesztett technológiai innováció gyors piaci elterjedését biztosító pályázatok, amelyek az egészségügy, a jólét, valamint az időskori aktivitás megőrzése tématerületeken jelentenek előrelépést. A pályázati felhívás különösen olyan fiatal vállalatok, illetve kis- és középvállalkozások számára lehet érdekes, amelyek innovatív ötleteik számára gyors támogatási lehetőséget keresnek.

Végrehajtó ügynökség: KKV-ügyi Végrehajtó Ügynökség (EASME)
Pályázati azonosító: SMEInst-06-2016-2017
Státusz: lejárt
Határidő: 2017.11.08.
Keretösszeg: 30 500 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 70%
Kedvezményezett:
Mikro-, kis- és középvállalkozás
Konzorciumi előírás:

Kis- és közepes vállalkozások vagy ezek konzorciuma.

Feltöltés ideje: 2016. 03. 04.
Határidő:
2017.11.08.
Kiírás neve magyarul:
Infokommunikációs megoldások piacravitelének felgyorsítása az egészségügy, jólét, valamint az időskori aktivitás megőrzése területén
Kiírás neve angolul:
Accelerating market introduction of ICT solutions for Health, Well-Being and Ageing Well
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Industrial Leadership