0 különböző nyitott pályázat
2023. március 27.
Pályázati szűrő

A gyártás átalakítása alapvető gyógyászati eszköz és felszerelés előállításához

Célok:

Ennek az innovációs intézkedésnek a keretében benyújtott pályázatoknak újra meg kell határozniuk és átalakítaniuk a gyártási kapacitásokat annak érdekében, hogy ki lehessen elégíteni a társadalmainkban jelentkező sürgős igényeket az alapvető gyógyászati eszközök és felszerelések iránt.

Ez a fókuszterület bármely olyan gyártónak szól, aki képes rendelkezésre bocsátani rugalmas, 48 órás ipari válaszkapacitással bíró demonstrátorokat, hogy meg lehessen birkózni a stratégiai termékek (például egészségügyi felszerelés, úgy mint személyes védőfelszerelés, lélegeztetők) iránti kereslet hirtelen kiugrásaival, a gyártósorok átállítása és felszabadítása céljából. Nyílt innovációs tesztpadok, laboratóriumok, más technológiai infrastruktúrák és gyártó közösségek különösen alkalmasak lehetnek erre a célra. A gyorsabb, átállított gyártásra létrehozott moduláris megoldásokat integrálni kell a megfelelő értékláncba. Továbbá, a projekteknek együttműködő megoldásokat kell kidolgozniuk, mint például háttér ellátó egységek, szövetkezetek, együttes alkalmazkodás, ipari átalakítás és technológia megosztás.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: SC1-PHE-CORONAVIRUS-2020-2A
Státusz: lejárt
Határidő: 2020.06.11.
Keretösszeg: 23 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet
Konzorciumi előírás:

-

Feltöltés ideje: 2020. 05. 21.
Határidő:
2020.06.11.
Kiírás neve magyarul:
A gyártás átalakítása alapvető gyógyászati eszköz és felszerelés előállításához
Kiírás neve angolul:
Repurposing of manufacturing for vital medical supplies and equipment
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Societal Challenges