0 különböző nyitott pályázat
2023. március 27.
Pályázati szűrő

Orvosi technológiák, digitális eszközök és mesterséges intelligencia (AI) analitika a felügyelet és ellátás javítására magas technológiai készültségi fokon (TRL)

Célok:

Az innovációs intézkedés a következő két témára irányulhat:

1) Olyan piacközeli (TRL 7 szintű) megoldások létrehozását támogatja, amelyek a felhívásban meghatározott COVID-19 területek egyikét érinti, és már rendelkezik vagy meg fogja kapni a CE megjelelölést, ami feljogosítja a széleskörű tesztelésre, valamint a kísérletezésre és az alkalmazás telepítésésre a kritikus egészségügyi területeken (vagy ahol szükséges) (1. típus);

2) Támogatja a piaci innovációt (a laboratóriumtól a gyártásig) olyan innovatív megoldások ki- és továbbfejlesztése céljából, amelyeket laboratóriumi körülmények között már validáltak (TRL 6-7 vagy magasabb szinten) azzal a céllal, hogy felgyorsítsák a fejlesztéseket és megkapják a megfelelőség-értékelést (CE jelölés) (2. típus).

Ez a felhívás innovatív technológiai szolgáltatókból álló konzorciumoknak szól, beleértve Kkv-kat, és/vagy szervezeteket, amelyek a témába foglalt célok kezeléséhez szükséges tevékenységeket tudják nyújtani.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: SC1-PHE-CORONAVIRUS-2020-2B
Státusz: lejárt
Határidő: 2020.06.11.
Keretösszeg: 56 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet
Konzorciumi előírás:

-

Feltöltés ideje: 2020. 05. 21.
Határidő:
2020.06.11.
Kiírás neve magyarul:
Orvosi technológiák, digitális eszközök és mesterséges intelligencia (AI) analitika a felügyelet és ellátás javítására magas technológiai készültségi fokon (TRL)
Kiírás neve angolul:
Medical technologies, Digital tools and Artificial Intelligence (AI) analytics to improve surveillance and care at high Technology Readiness Levels (TRL)
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Societal Challenges