232 különböző nyitott pályázat
2022. május 17.
Pályázati szűrő
ee

Pályázati felhívás : A) a nők és a férfiak egyenlő részvétele nyilvános fórumokon, vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban; B) az állami hatóságok és a civil társadalom támogatása az Élet-munka egyensúly kapcsán prioritásban

Összefoglaló:

A REC Program pályázatot hirdet az alábbi témában: A nők és a férfiak egyenlő részvétele nyilvános fórumokon, vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban; B) az állami hatóságok és a civil társadalom támogatása az Élet-munka egyensúly kapcsán.

Célok:

A) Az 'A' prioritás célja a nők és a férfiak közötti egyenlőség előmozdítására irányuló projektek támogatása a nyilvános vitákban, a vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban.

B) A 'B' prioritás célja olyan projektek támogatása, amelyek célja a munka és a magánélet egyensúlyának támogatására az uniós jog jobb végrehajtása, különös tekintettel az elbocsátással szembeni védelemre és a várandóság vagy a szülési jog miatti kedvezőtlen bánásmódra.

Végrehajtó ügynökség: Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság (DG JUST)
Pályázati azonosító: REC-RGEN-WWLB-AG-2018
Státusz: lejárt
Határidő: 2018.06.19.
Keretösszeg: 3 700 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 80%
Kedvezményezett:

A pályázóknak és a partnereknek közintézményeknek vagy magánszervezeteknek kell lenniük, amelyek a programban részt vevő országok valamelyikében székhellyel rendelkeznek, illetve lehetnek nemzetközi szervezetek is. A nyereségorientált szervezeteknek közintézményekkel vagy nonprofit nonprofit szervezetekkel partnerségben kell benyújtaniuk a pályázatot.


Konzorciumi előírás:

A projekt lehet transznacionális vagy nemzeti jellegű. A világos európai dimenzióval rendelkező projektek előnyben részesülnek.

Feltöltés ideje: 2018. 03. 23.
Határidő:
2018.06.19.
Kiírás neve magyarul:
Pályázati felhívás : A) a nők és a férfiak egyenlő részvétele nyilvános fórumokon, vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban; B) az állami hatóságok és a civil társadalom támogatása az Élet-munka egyensúly kapcsán prioritásban
Kiírás neve angolul:
Open call for proposals to address: A) equal participation of women and men in public fora, in leadership positions in politics and in the corporate sector; B) to support public authorities and civil society with New Start to Support Work-Life Balance'
Program:
Rights, Equality and Citizenship Programme (2014-2020)