43 különböző nyitott pályázat
2020. december 01.
Pályázati szűrő

A tagállamok közötti önkéntes együttműködés támogatása a gyógyszerek árazásának területén az Euripid Együttműködésen keresztül

Összefoglaló:

A Health Program pályázatot hirdet az alábbi témában: a tagállamok közötti önkéntes együttműködés támogatása a gyógyszerek árazásának területén a nemzeti politikákra vonatkozó információcserére szolgáló eszköz létrehozásával és fenntartásával.

Célok:

A fellépés általános célja a tagállamok közötti önkéntes együttműködés támogatása a gyógyszerek árazásának területén a nemzeti politikákra vonatkozó információcserére szolgáló eszköz létrehozásával és fenntartásával.

A támogatás hozzájárul az Euripid-adatbázis további fejlesztéséhez, amelynek célja az árképzési és visszatérítési hatóságokon belüli kapacitás növelése annak biztosítása érdekében, hogy az egészségügyi rendszerek jobban teljesíthessenek a gyógyszerkiadások és általában a gyógyszerpolitikák terén.

Végrehajtó ügynökség: Fogyasztó-, Egészség- és Élelmiszerügyi Végrehajtó Ügynökség (CHAFEA)
Pályázati azonosító: PJ-02-2018
Státusz: lejárt
Határidő: 2018.04.26.
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 60%
Konzorciumi előírás:

A projektjavaslatban résztvevő pályázóknak különböző jogalanyoknak kell lenniük egymástól függetlenül az egészségügyi programban részt vevő legalább két különböző országból.

Feltöltés ideje: 2018. 03. 10.
Határidő:
2018.04.26.
Kiírás neve magyarul:
A tagállamok közötti önkéntes együttműködés támogatása a gyógyszerek árazásának területén az Euripid Együttműködésen keresztül
Kiírás neve angolul:
Supporting Member States voluntary cooperation in the area of pricing through the Euripid Collaboration
Program:
Health Programme