40 különböző nyitott pályázat
2020. szeptember 19.
Pályázati szűrő
kt

Az ESFRI és más, világviszonylatban is jelentős kutatási infrastruktúrák egyedi támogatása

Összefoglaló:

A pályázati felhívás keretében az ESFRI és más, világviszonylatban is jelentős kutatási infrastruktúrák egyedi támogatására kerül sor.

Célok:

Jelen téma keretében az Európai Kutatási Infrastruktúra Konzorcium (European Research Infrastructure Consortium - ERIC) vagy bármely más nemzetközi tagsággal rendelkező megfelelő struktúrán alapuló irányítással és jogi struktúrával rendelkező új kutatási infrastruktúrák, ESFRI és egyéb, az európai érdekeket szolgáló ugyanakkor világviszonylatban is jelentős infrastruktúrák hosszú-távú fenntarthatóságának biztosítása a cél. Olyan infrastruktúrák támogatása is elképzelhető, melyek Európai Kutatási Infrastruktúra Konzorcium létrehozása céljából az Európai Bizottság felé már benyújtott pályázattal rendelkeznek. A támogatott tevékenységek többek között a létrehozott infrastruktúrák hosszú-távú fenntarthatóságának biztosítására, a tagság bővítésére, az európai lefedettség növelésére, nemzetközi együttműködés kialakítására, a tesztelést és a felhasználóknak nyújtott szolgáltatások javítását biztosító korlátozott mértékű kísérletekre, szolgáltatási szintre vonatkozó megállapodások meghatározására, üzleti/finanszírozási terv kialakítására, tájékoztatási és technológiaátadási tevékenységekre irányulhatnak.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: INFRADEV-03-2018-2019
Státusz: lejárt
Határidő: 2018.03.22.
Keretösszeg: 45 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet, Egyéb gazdasági társaság (pl. szociális szövetkezet)
Konzorciumi előírás:

A konzorcium tagjai minimum három különböző EU tagországból vagy társult országból kell, hogy érkezzenek.

Feltöltés ideje: 2017. 12. 11.
Határidő:
2018.03.22.
Kiírás neve magyarul:
Az ESFRI és más, világviszonylatban is jelentős kutatási infrastruktúrák egyedi támogatása
Kiírás neve angolul:
Individual support to ESFRI and other world-class research infrastructures
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Excellent Science