49 különböző nyitott pályázat
2020. október 28.
Pályázati szűrő
ikt
nka
bt
gyf
űt
émg
eh
k
keg
b
tg

FET Innovation Launchpad

Összefoglaló:

A felhívás keretében olyan rövid, egyéni vagy konzorciumi pályázatok kerülhetnek támogatásra, amelyek az FP7 vagy a Horizon 2020 program keretében FET tématerületen támogatott, folyamatban lévő vagy nemrégiben befejezett projektek eredményeinek, illetve nem tudományos jellegű aspektusainak társadalmi-gazdasági hatásokat kifejtő, valódi innovációkká történő átformálását valósítják meg.

Célok:

Jelen téma célja, hogy a FET témakör által finanszírozott projektek eredményeit valódi társadalmi vagy gazdasági innovációkká alakítsa.

A pályázatok keretében egyértelműen be kell mutatni a pályázat szempontjából releváns FET-projekthez fűződő kapcsolatot és azt a konkrét eredményt, amelyre a FET Innovation Launchpad pályázat vonatkozik. Jelen téma keretében olyan kutatások, illetve tevékenységek támogatására nem kerülhet sor, amelyek az eredeti FET projektben már szerepelnek/szerepeltek. A tervezett tevékenységeket a projekt keretében fejleszteni kívánt eredmény érettségi szintjéhez szükséges igazítani. A tevékenységek között szerepelhet a piacra viteli folyamatok kidolgozása, a piaci és versenyképességi elemzés, a technológia értékelése, az innovációs potenciál ellenőrzése, a szellemi tulajdonjogok megszilárdítása, üzleti eset kidolgozása. A tevékenységek során további szereplőkkel, úgymint technológia-transzfer partnerek, befektetők és más finanszírozási források, társadalmi szervezetek, illetve potenciális végfelhasználók, együttműködés alakítható ki.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: FETOPEN-03-2018-2019-2020
Státusz: lejárt
Határidő: 2020.10.14.
Keretösszeg: 8 200 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet, Egyéb gazdasági társaság (pl. szociális szövetkezet)
Konzorciumi előírás:

A konzorcium tagjai minimum három különböző EU tagországból vagy társult országból kell, hogy érkezzenek.

Feltöltés ideje: 2017. 11. 16.
Határidő:
2020.10.14.
Kiírás neve magyarul:
FET Innovation Launchpad
Kiírás neve angolul:
FET Innovation Launchpad
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Excellent Science