403 különböző nyitott pályázat
2020. július 13.
Pályázati szűrő
ff

Forgalmazói ügynökségek

Összefoglaló:

A Creative Europe Program pályázatot hirdet egyéni pályázók számára a következő témában: legalább 60 perc hosszúságú játékfilmek, kreatív dokumentumfilmek, vagy animációs filmek támogatása azzal a céllal, hogy az alapvető piaci teljesítményt figyelembe véve, az új, nem-hazai európai filmekkel kapcsolatos további befektetéseket ösztönözzék, valamint további forrásokat biztosítsanak a forgalmazói ügynökségek számára.

Célok:

A “Forgalmazói Ügynökségek” pályázati kiírás legfőbb célkitűzése, hogy az alapvető piaci teljesítményüket figyelembe véve az új, nem-hazai európai filmekkel kapcsolatos további befektetésekre ösztönözzön, és további forrásokat biztosítson a forgalmazói ügynökségeknek. A forgalmazói ügynökségek ezáltal elősegítik és támogatják a közelmúlt európai filmjeinek szélesebb körű nemzetközi forgalmazását. További célkitűzésként fogalmazódik meg a produkciós és a forgalmazói szektorok közötti szorosabb kapcsolat kialakításának elősegítése, valamint ezen keresztül az európai cégek versenyképességének növelése.

Végrehajtó ügynökség: Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA)
Pályázati azonosító: EACEA/01/2017
Státusz: lejárt
Határidő:

1. Létrehozási szakasz: 2017. június 16.

2. Újra-befektetési szakasz: 2018. október 3.

Keretösszeg: 2 600 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás:

Az uniós pénzügyi hozzájárulás – az újbóli befektetés típusától függően – nem haladhatja meg a teljes támogatható összeg 60 százalékát.

Az újbóli befektetési projektek teljes költségvetésének a pénzügyi támogatási alapból finanszírozható maximális százaléka:

1. modul (Minimum garancia) : Forgalmazói szerződés aláírása a film tényleges forgatásának befejezését megelőzően: 60 %

1. modul (Minimum garancia) : Forgalmazói szerződés aláírása a film tényleges forgatásának befejezését követően: 50 %

2. modul (Marketing és promóció) : 50 %

Kedvezményezett:

Pályázó olyan európai társaság lehet, amely valamely produkciós vállalat közvetítőjeként jár el, és filmek kereskedelmi hasznosításával foglalkozik. A kereskedelmi hasznosítás marketing tevékenység végzését jelenti vagy a film használati jogainak értékesítését külföldi forgalmazók, egyéb vásárlók részére.

Konzorciumi előírás:

-

Feltöltés ideje: 2017. 04. 10.
Határidő:

További részletek
Kiírás neve magyarul:
Forgalmazói ügynökségek
Kiírás neve angolul:
Support to Sales Agents 2017
Program:
Creative Europe
Alprogram:
MEDIA Sub-programme