239 különböző nyitott pályázat
2021. október 19.
Pályázati szűrő
flk

Társadalmi párbeszéd támogatása

Összefoglaló:

Az EaSI Program pályázatot hirdet konzorciumok számára a következő témában: olyan intézkedések és kezdeményezések támogatása, amelyek elősegítik a párbeszédet a foglalkoztatás területén. Prioritást élvez a munkahely minőségének javítása, munkahelyi szervezetátalakítás, fiatalok foglalkoztatása, migráció, szociális védelem, nemek közötti egyenlőség, diszkriminációmentesség, a munka és a családi élet kapcsolata és a mobilitás.

Célok:

A felhívás olyan intézkedéseket és kezdeményezéseket helyez középpontba, amelyek elősegítik a párbeszédet a foglalkoztatás területén. Elsősorban a következő tématerületeket célozza meg a kiírás: munkahely minőségének javítása, munkahelyi szervezetátalakítás, változáskezelés, változás előkészítés, fiatalok foglalkoztatása, migráció, szociális védelem, nemek közötti egyenlőség, diszkriminációmentesség, a munka és a családi élet kapcsolata és a mobilitás.

Végrehajtó ügynökség: Európai Bizottság - Foglalkoztatás, Szociális Ügyek és Társadalmi Befogadás Főigazgatóság
Pályázati azonosító: VP/2017/001
Státusz: lejárt
Határidő: 2017.06.15.
Keretösszeg: 9 630 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 90%
Kedvezményezett:

A konzorciumvezető EU tagállamban székhellyel rendelkező európai, nemzeti vagy regionális szintű szociális partnerszervezet lehet, a konzorciumi partner pedig a vagy EU tagállamban vagy a csatlakozás előtt álló országban székhellyel rendelkező szervezet lehet.

Konzorciumi előírás:

-

Feltöltés ideje: 2017. 03. 30.
Határidő:
2017.06.15.
Kiírás neve magyarul:
Társadalmi párbeszéd támogatása
Kiírás neve angolul:
Support for social dialogue
Program:
Employment and Social Innovation Programme (EaSI)