318 különböző nyitott pályázat
2018. október 22.
Pályázati szűrő
ivs
sze

A tengerentúli fejlesztésű ipari technológiákhoz való jobb hozzáférés biztosítása

Célok:

A „Koordinációs és Támogatási Intézkedés” keretében az Enterprise Europe Network tengerentúli partnerei és a hálózat különböző ágazati csoportjai közötti, korlátozott számú kísérleti projekt kerül támogatásra. Az elsődleges cél a tengerentúli OECD országok ipari kutatás-fejlesztési eredményeinek jobb kihasználása, az Enterprise Europe Network ágazati csoportjai és klaszterek közötti együttműködések keretében. A projektek során olyan szolgáltatási megoldások kidolgozása és tesztelése kerülhet megvalósításra, amelyek amerikai, japán, illetve koreai hálózati partnerek technológia és tudástranszfer gyakorlatának elterjesztését segítik elő, az európai kis- és középvállalkozások számára jobb hozzáférést biztosítva a tengerentúli országok ipari/technológiai tudásához.

Végrehajtó ügynökség: Research Executive Agency (REA)
Pályázati azonosító: INNOSUP-08-2017
Státusz: lejárt
Határidő: 2017.03.28.
Keretösszeg: 1 000 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 100%
Kedvezményezett:
Kutatóközpont (kutatóhely, egyetemi kutatóközpont), Nagyvállalat, Mikro-, kis- és középvállalkozás, Non-profit szervezet (civil szervezet), Non-profit szervezet (állami fenntartású intézmény), Egyházi jogi szervezet, Egyéb gazdasági társaság (pl. szociális szövetkezet)
Konzorciumi előírás:

Konzorciumi benyújtás esetén a konzorcium tagjai minimum három különböző EU tagországból vagy csatlakozott országból kell, hogy érkezzenek.

Feltöltés ideje: 2017. 01. 30.
Határidő:
2017.03.28.
Kiírás neve magyarul:
A tengerentúli fejlesztésű ipari technológiákhoz való jobb hozzáférés biztosítása
Kiírás neve angolul:
A better access to industrial technologies developed overseas
Program:
Horizon 2020
Alprogram:
Industrial Leadership